Hemstädning i Solna

Nordexton gruppen i Stockholm AB

Behöver du hjälp av med hemstädning?

Hantverkare för dina behov

Hos Nordexton gruppen i Stockholm kan du räkna med skräddarsydda lösningar som passar dina behov och önskningar. Våra skickliga hantverkare har flera års erfarenhet och använder alltid sin kompetens för att göra dig så nöjd som möjligt med din hemstädning genom hela förloppet. Oavsett om du behöver hjälp av snickare, målare eller plattsättare så finns vi här för dina behov. Vi erbjuder också olika typer av städtjänster när du vill ha det skinande rent hemma, på kontoret eller efter ett byggprojekt.

Vi sköter allt från start till finish

När du anlitar Nordexton gruppen tar vi hand om allt på din att göra-lista utan att du behöver kontakta flera olika hantverkarfirmor. Vi är samspelta och ser till att jobbet utförs korrekt genom hela ledet. För din trygghet garanterar vi ett utfört och korrekt arbete och om du önskar så lämnar vi gärna referenser.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Nordexton gruppen i Stockholm AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Hemstädning i Solna

Vi kan allt och lite till!

Våra tjänster

Tack vare vår breda kompetens kan vi erbjuda flera olika tjänster, alltid med duktiga medarbetare som strävar efter ett väl utfört arbete och nöjda kunder. Våra tjänster inkluderar bland annat:

Snickeri – Montering av inner- och ytterdörrar, gipsväggar m.m.
Målning / Spackling / Tapetsering
Gipsning / Regling / Isolering
Montering
Gjutning / Betongarbete
Tak
Plattsättning – Vi innehar behörighet enligt BBV
Städning – Flyttstädning, kontorsstädning, hemstädning och byggstädning

Förutom de här tjänsterna utför vi också snöskottning, åkeri och mer därtill. Kontakta oss idag med ditt behov så skräddarsyr vi en lösning just för dig!

Renovering – med garanti, utan krångel

Vissa vet precis hur de vill genomföra sin renovering, andra har inget som helst intresse och lämnar det hellre till någon annan. När du vill ta hjälp av snickare, målare, plattsättare eller en annan hantverkare ska det inte behöva vara komplicerat. Vi på Nordexton gruppen ser till att det blir som du vill; vi lyssnar på dina önskemål och tillsätter våra kunskaper till mixen. Slutresultatet blir en förändring i hemmet eller på kontoret som du kan vara stolt över. Vi vill att både du, dina gäster och dina kunder får ett leende på läpparna när ni äntrar rummet, oavsett om vi på Nordexton gruppen har renoverat, städat eller både ock.

Våra tjänster

Snickeri - Nordexton gruppen i Stockholm AB

Snickeri

Måleri - Nordexton gruppen i Stockholm AB

Måleri

Plattsättning - Nordexton gruppen i Stockholm AB

Plattsättning

Kontorsstädning - Nordexton gruppen i Stockholm AB

Kontorsstädning

Flyttstädning - Nordexton gruppen i Stockholm AB

Flyttstädning

Hemstädning - Nordexton gruppen i Stockholm AB

Hemstädning

Ditt självklara val när du vill hitta Bygg och städ-partner i Haninge med omnejd!

Kontakta oss

Dags för en uppfräschning?

När vi packar upp våra verktyg och sätter igång arbetet kan du luta dig tillbaka och lita på att jobbet är i goda händer. Oavsett om det är en lättare renovering med nya färger på väggarna eller en totalförändring med rivning och uppbyggnad så finns vi här för dina behov. Vi skapar rum och lokaler som du kan trivas i och packar inte ihop förrän du är helnöjd. Vi ser fram emot att få stifta bekantskap och hjälpa dig med det du behöver. Välkommen att kontakta Nordexton gruppen i Stockholm redan idag!